Historicus

Op het moment dat ik mijn eerste lessen geschiedenis op school kreeg, was ik verkocht. En vanaf dat moment heeft het verleden weergeven in bronnen, boeken, tijdschriften en via televisie mij altijd geboeid. Zodanig dat ik geschiedenis ben gaan studeren en jaren als geschiedenis docent heb mogen werken. Sinds 2019 heb ik de overstap gemaakt naar het zzp-schap als freelance historica waarbij ik lezingen en cursussen ontwikkel en geef.

Onderwerpen waarvoor u mij kan inhuren zijn erg divers. Een greep uit de selectie: Maatschappij van Weldadigheid, Tweede Wereldoorlog, Algemene kunsthistorie, Algemene Europese en Wereldhistorie, Regionale geschiedenis (Groningen, Drenthe), specifieke onderwerpen als China (kunst en cultuur), Andalusiƫ en als laatste Genealogie.

Wat kan ik voor u betekenen? U kunt mij inhuren voor een lezing of een workshop bij een van de bovenstaande thema’s. Of mij inhuren voor een genealogisch onderzoek. En u kunt mij inhuren voor een aangepast programma in de vorm van een lezing, workshop of cursus binnen een zelf gekozen (kunst) historisch thema.

De kosten van een lezing, workshop of cursus zijn volledig op maat en dus op aanvraag. Stuur mij een mail en u ontvangt een eerste opzet en offerte.