Docent Geschiedenis

Van 2011 tot en met 2019 heb ik met veel plezier les mogen geven op diverse scholen. Mavo, Havo, Vwo, Speciaal Onderwijs (Mytyl-school) en zelfs op een internationale Nederlandse privéschool op Aruba met staatsexamens. Ik heb ervaring met alle niveau’s, alle jaren en met bijna alle methodes binnen het geschiedenisonderwijs.

Nu sta ik klaar met mijn kennis en expertise om uw zoon of dochter bij te staan met bijles. Huur mij in voor uw zoon of dochter alleen voor privéles of samen met maximaal 4 leerlingen voor groepslessen. Na een intake waarbij ik de laatste toets, aantekeningen en studiemateriaal zoals samenvattingen of mindmaps van uw zoon of dochter heb geanalyseerd zal ik met een programma op maat komen om uw zoon of dochter bij te spijkeren met geschiedenis. Daarnaast komen diverse leerstrategieën aan bod welke ook toepasbaar zijn voor andere schoolvakken.

De bijlessen zijn voor alle niveaus’ en leerjaren beschikbaar, dus niet alleen voor het examenjaar. Tevens kunt u bijlessen aanvragen voor maatschappijleer en maatschappijwetenschappen.

Kosten: Privélessen: € 40,- per persoon per uur. Groepslessen: € 25,- per uur, per leerling (maximaal 4 leerlingen en alleen als groep te boeken).

De lessen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Het liefst bij u thuis en voor de groep zal er een vaste locatie worden gehuurd waar de leerlingen in een goede en veilige omgeving de bijlessen kunnen volgen. Mocht u in het kader van de corona crisis liever online lessen willen, dan kan dit uiteraard ook via videobellen.

Waar heb ik als docent gewerkt? Dr. Nassaucollege Assen, locatie Penta (vmbo/mavo); Schakelcollege Aruba (internationale school); Hogeland College Warffum (havo/vwo); Prins Johan Friso Mytylschool Haren (vo-onderwijs); Kamerlingh Onnes Groningen (mavohavo/vwo); Windesheim Zwolle (HBO, lerarenopleiding Geschiedenis).